Filtrer på tags

Best fra Vest: Guro Kleveland

Best fra Vest: Guro Kleveland

Vi er endelig i gang igjen med vår Best fra Vest spilleliste og denne ukens kurator er påtroppende redaktør i Ballade; Guro Kleveland!

Guro Kleveland er påtroppende redaktør i Ballade. Den kommende redaktøren tilbrakte sine formative år på Høyden, hvor hun studerte litteratur og engelsk. Under et møte på anarkistkaféen ‘Kafé Kaffaan’ i Vestre Torggate ble hun rekruttert til Klassekampen av Jon Michelet, som ville ha med flere unge stemmer fra vest. Siden fikk hun jobb som informasjonskoordinator i Kulturby Bergen som drev med både stort og smått fra Volda til Haugesund. Etter seks år i Bergen ble Guro hanket tilbake til jobb i tigerstaden, men hun har fremdeles er nært og kjært forhold til byen.

Guro skriver til oss:

-Jeg overdriver ikke, og smisker heller ikke, når jeg sier at Bergen for meg er en av mine hjembyer. Jeg har heldigvis stadig et tett forhold til byen og området, med samboer fra Fyllingsdalen (eller Dalen, som han sier), der også min fabelaktig gode svigerfamilie bor. I tillegg har jeg flere nære og gode venner i Bergen jeg stadig savner å henge med. Ved anledning stikker vi ut på Vic’en og kjører vårs opp på noe god kok fra Kokken og fet musikk fra scenen. Gleder meg allerede til neste gang.

Guro sine fem låter på til Best fra Vest er:

haltKARL – “Little Blue Mosquitos”
Trinacria – “Travel Now Journey Infinitely”
Miss Tati -“Woman”
Thea Hjelmeland – “Pleasure”
Ellen Ugelvik– “Vent!”

Du kan følge listen vår her

Foto: Lars Opstad

 

Siste nytt