Filtrer på tags

Bergen Internasjonale Musikkfestival søker frivillige

Bergen Internasjonale Musikkfestival søker frivillige

Frivillig medarbeidere trenges til Bergen Internasjonal Musikkfestival (BIMF), den mest fargerike og sjangervarierte musikkfestivalen i Bergen, som går av stabelen 24. til 31. oktober 2009.

Festivalen er på utkikk etter folk over 18 år som kan tenke seg å jobbe noen dager for festivalen, og til gjengjeld bli belønnet med festivalpass til gode konsertopplevelser og anledning til å møte interessante artister og mange kjekke festivalfolk. Har du relevant erfaring og i tillegg er språkmektig er det et stort pluss, og kan sikre deg jobben som artistkontakt for ønsket artist. Skriv derfor gjerne litt om deg selv, om du har festivalerfaring og hvilke språk du behersker godt.

Frivilligjobbing innebærer blant annet følgende verv:
Distribusjon – kjører ut plakater og programmer til forskjellige steder i byen og sørger dermed for at festivalen er godt synlig
Artistkontakter – sørger for at artistene føler seg velkommen og godt ivaretatt av festivalens arrangører, at de er på riktig sted til riktig tid og at de har det de trenger i løpet av sitt opphold i Bergen
Vakter – vakthold under konsertene
Hands – jobber med blant annet å rigge utstyr før og etter konserter
Administrasjonsassistenter – festivalstabens høyre hånd, sørger for å få unnagjort arbeidsoppgaver som dukker opp underveis i festivaluken.

Vi sender snart ut mer info om stillingenes omfang og om alle fordeler med å jobbe som frivillig på BIMF, men vi kan i hvert fall allerede nå friste med en stor avslutningsfest for alle festivalmedarbeidere! I mellomtiden kan du holde deg oppdatert ved å besøke festivalens nettsider:
http://myspace.com/bimf2009
http://www.facebook.com/group.php?gid=33087860843

Meld interesse til: frivillig@biks-bergen.no

Siste nytt