Filtrer på tags

Arrangementer som er åpne for alle under Vill Vill Vest 2019!

Arrangementer som er åpne for alle under Vill Vill Vest 2019!

Brak står bak konferansen som arrangeres i forbindelse med Vill Vill Vest Musikkfestival 26.-27. september i Bergen. I løpet av torsdag, fredag og lørdag er det noe av programmet som er gratis og åpent for alle. Her er en oversikt over arrangementene du kan være med på uten delegatpass:

Torsdag 26/9/19: 

Møteplass med Music Norway og NKA
Når: 17:00-18:00
Hvor: Belgin (Bergen Assembly) 
Norske Konsertarrangører og Music Norway tar turen til Vill Vill Vest og inviterer til vorspiel! Her blir det bra folk, topp stemning, enkel matservering og god drikke. 

«De 27 viktigste kvinnene i musikkhistorien»
Når: 19:00-20:00
Hvor: Belgin (Bergen Assembly)
Fra religiøse yppersteprestinner i Ur til jazzpionerer, bluessangere, tekno-gitarister, klassiske arabiske sangere, rockere, countrysmartinger, hip hop-eksplosjoner og punkeprovokatører så har det alltid vært banebrytende kvinner helt sentralt i alle populærmusikksjangre. Hør de spennende historiene om Enheduanna, Ellen Muriel Deason, Trixie Smith, Sister Rosetta Tharpe, Melissa Arnette Elliott, Patti Smith, Viv Albertine, Madonna, Umm Khaltoum, Kathleen Hanna og en rekke andre sentrale kvinner i musikkhistorien. Foredraget holdes av Guttorm Andreasen.

Fredag 27/9/19: 

TONO livepodcast med Miss Tati 
Når: 17:00
Hvor: Belgin (Bergen Assembly)
Du er velkommen i publikum når Miss Tati er gjest i TONO-podkasten «Lage Musikk» live! Den mulikulturelle Miss Tati skriver musikk med elementer av hip hop, R’n’B, funk og soul. Som vanlig er det Torgny Amdam som leder samtalen. Lokalet er åpent fra 16.30, og da byr TONO på gratis mat og drikke så lenge det rekker.

FONO meet and greet 
Når: 17:00-19:00
Hvor: Apollon
FONO – foreningen for uavhengige norske plateselskap – inviterer til sosial samling! Kom og mingle!

Kåre Vestrheim i samtale med Kjetil Ullebø 
Når: 19:00
Hvor: Apollon
Kåre Vestrheim er en bauta innenfor norsk musikkliv. Han startet sin musikalske karriere med rockebandet Locomotives på 90-tallet og har etter det etablert seg som en svært habil musiker, filmkomponist og produsent. I hans studio Propeller Music Division (som også har et assosiert plateselskap) har han produsert plater for Emilie Nicolas, Highasakite, Motorpsycho, Marit Larsen og utallige mange flere artister. Han møter kulturjournalist Kjetil Ullebø til samtale på Apollon fredag kveld. Varm opp
til kvelden med dette arrangementet!

Lørdag 28/9/19

Fres Festival & Legal – vors med Soft Ride 
Når: 16-19
Hvor: Café Legal
Lad opp til Vill Vill Vest-kvelden med gratis konsert og leskende drikker fra kl. 16:00!

Siste nytt