Filtrer på tags

Konferanseslipp til Vill Vill Vest 2019

Konferanseslipp til Vill Vill Vest 2019

Å tenke helhetlig rundt merkevarebygging og strategi blir stadig viktigere. På årets Vill Vill Vest presenterer vi et bredt program med foredrag og samtaler om dette temaet presentert av noen av de ledende på området.

En helhetlig tilnærming til ditt b(r)and

Endre Berentzen er Norges høyest internasjonalt meriterte kreative direktør. Under 2014 Cannes Festival of Creativity delte Berentzen og teamet hans scenen med Pharrell Williams som de to eneste Grand Prix vinnerne innen design – en pris forøvrig ingen i Skandinavia har mottatt før eller siden. I 2017 ble han invitert til å juryere i The One Show – en av verdens største kreativitetskonkurranser – sammen med blant annet kjente personligheter som Will.I.Am og Bootsy Collins. Endre Berentzen er en regelmessig foreleser på den internasjonale design og merkevarescenen og vil under Vill Vill Vest prate med oss om hvordan man tenker smart og helhetlig rundt det å bygge en merkevare – hvordan kreativitet, synergi og felles interesser kan kompensere for manglende budsjett eller tid.

‘En helhetlig tilnærming til ditt b(r)and’ er et foredrag av Endre Berentzen, Kreativ direktør og medgrunnlegger i ANTI

————————————-

Synkronisering og merkevare

Goran Obad og Silje Katralen fra musikkbyrået Ohlogy diskuterer  hvordan synkronisering av musikk påvirker artisters merkevare. Er det slik at en plassering i en TV-serie, film, eller spill alltid er bra? Goran og Silje vil under dette seminaret se på hvordan du som artist kan gjøre de riktige valgene for å øke verdien på din merkevare.

‘Synkronisering og merkevare med Ohlogy’ er et foredrag av Goran Obad og Silje Katralen

——————————————————

Alt du trenger å vite som ny artist

Er du artist og skal spille din første konsert for et betalende publikum under årets Vill Vill Vest?

For mange er bransjefestivaler som Vill Vill Vest det første steget mot en karriere i musikkbransjen, men hvordan jobber man i ettertid for å få mest ut av dette?

Et panel bestående av Henrik Haagensen (Playground Music), Erle Strøm (HES), og Lennea Lyssand (Made) vi ta for seg dette temaet.. Det hele ledes av Marie Amdam kjent fra bandet Razika. Sammen skal de se på en utvalgt artister fra Vill Vill Vest, og se hvilke steg disse  artistene bør ta videre.

Denne artisten er kanskje deg?

Påmelding er åpen, og vil være åpen frem til siste artistslipp i august. Send mail til andres@villvillvest.no

‘Alt du trenger å vite som ny artist’ er en panelsamtale med Henrik Haagensen, Erle Strøm, Lennea Lyssand. Moderator: Marie Amdam.

——————————————————————————–

Merkevarebygging, strategi og kommunikasjon – Knowit Experience

Kenneth Rasmus Greve,  leder for konseptutvikling i Knowit Experience

Kenneth Rasmus Greve har lang erfaring fra kommunikasjon og merkevarebygging innen media- og musikkbransjen. I denne presentasjonen vil han bruke eksempler fra eget arbeid for å illustrere hvordan man lykkes med å bygge en sterk merkevare.

—————————————————————————–

Stian Andersen i  samtale med Asbjørn Slettemark

Stian Andersen er en av Norges aller fremste musikkvideo regissører og fotografer, som de siste 20 årene har reist verden rundt på oppdrag for internasjonale og norske oppdragsgivere innen musikk, mote, reklamefilm og dokumentarfilm. Stian har regissert musikkvideoer for artister som Karpe Diem, Robyn & Røyksopp, Lars Vaular, Highasakite, Gabrielle, Morten Harket, Kvelertak og Susanne Sundfør. Han har vunnet priser over hele Europa og vist dokumentarfilmer og musikkvideoene sine på filmfestivaler i hele verden. Han står også bak flere bokutgivelser av sine fotografier bla. de to prisvinnende fotobøkene “Turboneger Fotografier 1993-2009” og “A-ha Photographs 1994-2010” utgitt på Aschehoug og Forlaget Press. Stian har laget mer enn 50 platecovere for artister som Røyksopp, A-ha, Dum Dum Boys, Highasakite og Astrid S og fotografert artister som Prince, Johnny Cash, Michael Jackson, Daft Punk og Leonard Cohen for å nevne noen.

Asbjørn Slettemark er en norsk musikkjournalist og tidligere programleder i tv-programmet Lydverket. Slettemark har vært programleder i hardrockprogrammet Pyro på  P3 og dommer i Idol. Han har også vært redaktør i musikkens bransjeblad Faro Journalen.

 

KJØP DELEGATPASS
WWW.VILLVILLVEST.NO

Siste nytt