Filtrer på tags

Vil du spille på Festplassen 6. april 2019?

Vil du spille på Festplassen 6. april 2019?

For Freedom Aksjonen arrangeres lørdag 6. april 2019 på Festplassen. I den forbindelse søker vi artister som ønsker å opptre, og på den måten bidra i kampen mot moderne slaveri og menneskehandel!

Vil du spille på Festplassen 6. april 2019

Lørdag 6. april 2019 arrangeres For Freedom Aksjonen på Festplassen i Bergen. For Freedom er et frivillig arbeid som jobber med å bekjempe menneskehandel og moderne slaveri i Norge, og det gjennom forebyggende arbeid og etteromsorg av tidligere menneskehandelsutsatte. For 8. år på rad arrangeres For Freedom Aksjonen for å belyse saken og invitere flere mennesker til å bli med i kampen mot vår tids slaveri.

Målet med aksjonen er å vekke oppmerksomhet om moderne slaveri i det offentlige rom og samle inn penger til arbeidet For Freedom driver resten av året. En andel av pengene doneres også til andre organisasjoner som er med på å bekjempe moderne slaveri politisk, forebyggende og direkte.

I den anledning søker vi artister som ønsker å spille på scenen på Festplassen denne dagen! Vi ønsker at artistene skal skape god stemning denne dagen, og ha det gøy på scenen. Ettersom dette er et fundraisingsevent er oppdraget ikke honorert. Det er imidlertid anledning til å opptre for mange mennesker i det offentlige rom. Artistene vil bli markedsført i sosiale medier og på plakater rundt om i Bergen. Og ikke minst er dette en anledning til å stå opp for en utrolig viktig sak!

Hvis dette høres interessant ut, så ta gjerne kontakt på lisa.benedicte@forfreedom.no.

Vil du lese mer om For Freedom, se www.forfreedom.no!

Siste nytt