Filtrer på tags

Stillingsutlysning – Brak søker prosjektmedarbeider i Sogn & Fjordane

Stillingsutlysning - Brak søker prosjektmedarbeider i Sogn & Fjordane

Brak er interesseorganisasjonen for det rytmiske musikkmiljøet i Hordaland og Sogn & Fjordane, og driver landets første regionale kompetansesenter for det rytmiske miljøet.

Siden oppstarten i 1997 har Brak vært en viktig pådriver for å legge mulighetene til rette for en stabil utvikling i et stadig mer spennende musikkliv i Bergen. De siste årene har vi utvidet nedslagsfeltet og organisasjonen har fått et bedre fotfeste utover i Hordaland. Brak ønsker nå å arbeide mer aktivt også i Sogn & Fjordane fordi at vi ser at det er mye spennende som skjer i fylket og vi ønsker å hjelpe med videreutvikling av det rytmiske musikkmiljøet også der.

Høsten 2008 gjorde vi en kartlegging av musikkmiljøet i Sogn & Fjordane (utført av Sigrid Moldestad) som ga oss et godt utgangspunkt for satsingen videre. Kartleggingen ga oss et overblikk over hvor og hvordan vi skal satse. Brak ønsker nå å ansette en prosjektmedarbeider som skal ha hovedansvar for Braks arbeid i Sogn & Fjordane.

Det forutsettes at medarbeideren bor i Sogn & Fjordane og kan arbeide derfra. Stillingen vil i 2009 være et engasjement. Stillingsprosent, betingelser, arbeidsstartdato og honorar etter avtale.

ARBEIDSOPPGAVER

Være Braks representant i Sogn & Fjordane Arrangerer relevante kurs i Sogn & Fjordane (og Hordaland) Utrede dagens situasjon og se på muligheter for Brak å bidra til positiv utvikling i fylket Opprette dialog med Sogn & Fjordane fylkeskommune og aktuelle kommuner for samarbeid Jobbe mot finansiering fra Sogn & Fjordane fylkeskommune og aktuelle kommuner i fylket Utvikling og gjennomføring av aktuelle prosjekter i fylket Generell bistand for Braks medlemmer i fylket

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

Erfaring fra musikkbransjen Kjennskap til kulturlivet i Sogn & Fjordane Forståelse for politisk arbeid Kjennskap til offentlig forvaltning Gode evner til kommunikasjon og relasjonsbygging God skriftlig og muntlig fremstillingsevne Positiv innstilling og løsningsorientert

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til froydis@brak.no eller til Brak – Georgernes Verft 12, 5011 Bergen. Søknadsfrist er mandag 3.august 2009.

FOR MER INFORMASJON
Daglig leder Frøydis Moberg: 93 49 65 71 / froydis@brak.no
Styreleder Inga Moen Danielsen: 98 49 25 14 / inga@brak.no

Siste nytt