Filtrer på tags

Speed meetings med Kulturrådet

Speed meetings med Kulturrådet

Å finne de rette støtteordningene å søke på er alfa omega for skaffe penger til ditt prosjekt.

Kulturrådet kommer til Bergen i anledning Vill Vill Vest og fredag 14.09 har du mulighet til å presentere ditt musikkprosjekt for representanter i Kulturrådet. Ta plass, presenter ditt prosjekt og finn ut hvilken tilskuddordning som er riktig for deg. Å søke riktig ordning kan være alfa omega, så dette er et tilbud du absolutt bør benytte deg av dersom du har en spennede idé du ønsker å realisere.

Speed meetingen er åpen for delegater og alle medlemmer i Brak og finner sted mellom 12.15-13.30 i Brasseriet på Litteraturhuset.

NB: Vi trenger påmelding for å disponere tiden på en god måte, og det er fint om du har skrevet ned en kort prosjektbeskrivelse slik at dere får utnyttet tiden dere har til rådighet. Det kan gjerne være en idé som er ‘in the making’, men du må ha klart for deg hva målet er og hvordan du skal presentere ideen.

Speed meetingen fungerer slik: Du/dere kommer og stiller dere i kø, vi er klare med en klokke så har alle 5-10 minutt (avhengig av påmelding) til å snakke med en representant fra Kulturrådet.

Les mer og meld deg på her

Siste nytt