Filtrer på tags

Songwriting Weekend 27.-28. oktober

Songwriting Weekend 27.-28. oktober

Lær deg hvordan låtskriving skjer i de store plateselskapene. På kurset stiller fire produsenter som har med studioutstyr. Deltakerne jobber i gruppe med en av dem. I løpet av helgen har du vært med å produsere en til to låter.

Songwriting Weekend

TID:  Lørdag 27. og søndag 28 oktober

Lørdag 9-23
Introduksjon av artistprosjekt og inndeling i grupper. Vi skriver og produserer et track helt fra grunnen og kl 22 skal en ferdig sang spilles for de andre gruppene.

Søndag 10-16
Produsentene og grupper har forberedt tracks og sanger. Dagen brukes på å spille inn disse sangene. Produsentene veileder underveis og sammen gjør finpussen på sangen.  

Pris for kurs kr. 1500/750

Se Facebookevent her

Meld deg på via denne linken

Om kursholdere:

Carl-Henrik Wahl, Jonas Jensen og Nicolay Leganger

Ontrack Studio drives av duoen Jonas Holteberg Jensen (helt til venstre på bildet) og Carl-Henrik Wahl (het til høyre på bildet).

Begge har en bachelorgrad i musikkproduksjon fra Høgskolen i Innlandet, og Carl-Henrik har i tillegg en master i låtskriving fra Bath Spa University i England.

Duoen er nå blitt headhuntet tilbake til Høgskolen i Innlandet som forelesere i musikkproduksjon. Med oss på laget har vi flere dyktige produsenter, låtskrivere og musikere, samt et stort nettverk i musikkbransjen.

Nicolay Leganger er prisbelønnet tekstforfatter, låtskriver og artist. Han er ildsjelen som er styreleder 5 artistklubber i Norge. Han har organisert og fått støtte kurset.

Sponset av:

Hordaland Fylkeskommune
Bergen Kommune
Lindås Kommune
Frifond
NOPA
Bergen Låtskriverforum
Bergem Viseforum
Strilen Artist- og Viseklubb
Stallens Visevenner

Siste nytt