Filtrer på tags

Röyksopp til Vill Vill Vest Musikkonferanse!

Röyksopp til Vill Vill Vest Musikkonferanse!

2018 markerer tyveårsjubileet for Norges ubestridt største elektronikafenomen; Röyksopp. På Vill Vill Vest får delegater en unik mulighet til å oppleve duoen i samtale med Ole J. Mjøs, som har kjent Röyksopp siden de begynte å produsere musikk sammen i 1998.

Röyksopp – Twenty years in the making – in conversation at Vill Vill Vest

2018 markerer tyve års jubileet for Norges ubestridt største elektronikafenomen; Röyksopp. Torbjørn Brundtland og Svein Berge begynte å produsere musikk som en duo i 1998 og slapp sitt første kritikerroste album ‘Melody A.M.’ i 2001. Røyksopp er uten tvil et av Norges viktigste musikalske navn. Konsertopptredenene deres er en usedvanlig ettertraktet vare på det internasjonale konsertmarkedet, såvel som det norske. Fredag ​​14. september 2018 sitter Röyksopp seg ned med sin gode venn Ole J. Mjøs for å snakke om sitt liv i musikk, eksklusivt for Vill Vill Vest.

I løpet av de siste tyve årene har Röyksopp gjort det til ett av sine varemerker å samarbeide med kremen av nordiske vokalister: Robyn, Susanne Sundfør, Karin Dreijer og  Lykke Li for å nevne noen. De har dessuten jobbet med et variert kobbel av internasjonale artister som Lady Gaga, Coldplay, Depeche Mode & Beck. Röyksopp sine fenomenale liveshow selger ut over hele verden og de var de aller første nordmenn til selge ut legendariske Hollywood Bowl – noe de har gjentatt hele 3 ganger. De har vunnet en rekke priser i både inn- og utland, og kan skilte med gjentatte Brit og Grammy-nominasjoner.

På tampen av Vill Vill Vest får festivaldelegater en unik mulighet til å oppleve duoen i samtale med Ole J. Mjøs. På nittitallet var Mjøs en sentral skikkelse i musikkmiljøet i Tromsø, og han står bak en rekke utgivelser sammen med med både Torbjørn og Svein. I dag er Ole J. Mjøs professor i medievitenskap ved UiB.

Hele konferanseprogrammet finner du her

Inngang med delegatpass til Vill Vill Vest

Sted: USF Verftet
Tid: Fredag 14.09.2018 kl.16.30 – 18.00

Siste nytt