- for musikkmiljøet i Hordaland og Sogn og Fjordane

Kontakt

Brak har kontor i Bergen. Ta kontakt om det er noe du lurer på. Vi er her for å hjelpe nettopp deg!

Kontakt oss

Telefon: 55 55 75 50 Twitter: @brak_musikk
Telefon Daglig leder: 55 55 75 51 Facebook: Brak på Facebook
E-post: brak@brak.no Instagram: @brak_musikk

 

Adresse

Brak
Georgernes Verft 12
5011 Bergen

 

Besøkende til Brak-kontoret i Bergen

Vi holder til i 4.egt på USF Verftet. Inngang ved klokken på oppsiden av huset (venstre dør, inngang E), opp trappen og følg korridoren innover, tredje dør på venstre side.

Administrasjon

Daglig leder

Kommunikasjons-
medarbeider

Vegard Moberg Joar Nicolaysen
vegard@brak.no joar@brak.no
mobil: 951 16 156 mobil: 922 02 685

 

Prosjekt­ansvarlig

Prosjektleiar Sogn og Fjordane

Jørgen Sælensminde Avsnes Elise Hessevik
jorgen.avsnes@brak.no elise@brak.no
mobil: 997 08 694 mobil: 938 55 409

 

Prosjektmedarbeider

Hanne Sætre Thunestvedt
hanne@brak.no
mobil: 414 26 638

 

 

Mer om oss i administrasjonen:

Vegard Moberg

Vegard Moberg tiltrådte som daglig leder i september 2017. Vegard har lang fartstid som aktør i musikkbransjen og det lokale næringslivet. Han startet i 1991 som dj i Studentradioen og var utover på 1990- og 2000 tallet sentral i Bergens klubbmiljø som arrangør / produsent av utallige klubbkonsepter. Samtidig etablerte Vegard kles- og livsstilskonseptet Pepper.

Joar Nicolaysen

Joar Nicolaysen, Kommunikasjonsmedarbeider Brak

Joar Nicolaysen, Kommunikasjons- medarbeider Brak

Joar (f. 1982) tiltrådte som kommunikasjonsmedarbeider i Brak, august 2015. Joar er fra Bergen og har en bachelorgrad i medievitenskap ved UiB. Joar har vært med å starte opp labelet Eget Selskap, Ujevnt, Lysverket og Muskedunder.

Elise Hessevik

Elise Hessevik, Prosjektleiar Sogn og Fjordane

Jørgen Sælensminde Avsnes

Jørgen Avsnes, Prosjektmedarbeider Brak

Jørgen Avsnes, Prosjektmedarbeider Brak

Jørgen Sælensminde Avsnes (f. 1986). Jørgen tiltrådte som prosjektmedarbeider i Brak, oktober 2015. Jørgen har en bachelor i Music and entertainment industry management, UK. Jørgen har jobbet ett år hos Decca’s Head of Sales i London, og har ansvar for Braks NorSynch-prosjekt og låtskriversatsing. 

Hanne Sætre Thunestvedt

Hanne Sætre Thunestvedt (f. 1986). Hanne tiltrådte som prosjektmedarbeider i Brak i mars 2018. Hanne begynte med booking da hun studerte i Bergen og har tatt master i kunstadministrasjon i kulturpolitikk i England. Hun jobbet med turneer og arrangement i Rikskonsertene før hun begynte i Brak, og har drevet med festivaler og arrangement i ca ti år. Hanne jobber med kommunikasjon og kurs og konferansedelen i Vill Vill Vest.

Styremedlemmer

Marie Amdam (Styreleder)

Marie Amdam er vokalist i bandet Razika og studerer Litteraturvitenskap ved UiB, og har vært Braks styreleder siden 2016.

Solgunn Slåtto (Nestleder)

Solgunn er for tiden bosatt i København, hvor hun tar en master i Management of Creative Business Processes. Har tidligere jobbet i Klangkollektivet, Ekkofestivalen og Festspillene i Bergen, og sittet som styremedlem i Slottsfjellfestivalen.

Kristian Stockhaus

Kristian er artist i blant andet Lekende Lett, Ungdomsskulen og soloprosjektet Stockhaus. Oppvokst i Sogn og Fjordane, men bor nå i Bergen.

Tarjei Heggernes

Tarjei er utdannet cand. merc. ved NHH, og underviser ved Høgskolen i Bergen og BI, der han har fag som strategi og virksomhetsutvikling, nyskaping og entreprenørskap og sosiale medier.

Ida Nærbø

Ida er DJ og siviløkonom. Hun har tidligere vært i konsulentbransjen, og senere Robotbutikken, men dyrker nå DJ-karrieren og står blant annet bak Bergen Techno Fanzine.

Thomas Synnevåg Øvstedal

Thomas er musiker i Cor Scorpii. Han har eller stort engasjement i frivilligmiljøet rundt musikk i Svelgen, og er styreleder i Svelgen Rockeklubb som han gjennoppstartet nylig.

Benjamin Berdous

Benjamin er musiker i blant annet Slomosa. Oppvokst på Voss, og har mange år med frivillighetsarbeid i Voss Rockeklubb på baken. Studerer journalistikk ved UiB.

Det gjeldende styret ble valgt inn på årsmøtet 15.05.2017