Filtrer på tags

NORLA, Ultimo oktober Frankfurt 2019

NORLA, Ultimo oktober Frankfurt 2019

Norge skal være gjesteland i Frankfurt 2019 (ultimo oktober). Deltagelsen som gjesteland har blitt kalt den største norske utenrikskulturelle satsningen noensinne, og vil gi svært gode muligheter for å eksponere og profilere norsk litteratur og annen kunst for et internasjonalt publikum/marked, både i forkant av og på selve messen.
En rekke arrangementer av ulik størrelse vil finne sted i Norge så vel som i Tyskland frem mot og i løpet av messen.
NORLA (Norwegian Literature Abroad) er ansvarlig for prosjektet, i samarbeid med en rekke større og mindre aktører, deriblant Bergen kommune. Søknadsfristen for å melde inn prosjekt er 15. mai.

Frankfurt 2019, Ultimo oktober

Norge skal være gjesteland i Frankfurt 2019 (ultimo oktober). Hovedeventet er verdens største bokmesse og det er et sterkt ønske om å vise fram bla.norsk musikk i tillegg til norsk litteratur. Deltagelsen som gjesteland har blitt kalt den største norske utenrikskulturelle satsningen noensinne, og vil gi svært gode muligheter for å eksponere og profilere norsk litteratur og annen kunst for et internasjonalt publikum/marked, både i forkant av og på selve messen. En rekke arrangementer av ulik størrelse vil finne sted i Norge så vel som i Tyskland frem mot og i løpet av messen. NORLA (Norwegian Literature Abroad) er ansvarlig for prosjektet, i samarbeid med en rekke større og mindre aktører, deriblant Bergen kommune.

Frankfurt 2019 er en enestående anledning til å styrke og fremme Bergens internasjonale status som en synlig, relevant, fremtidsrettet og nyskapende kunst- og kulturby.

Lenke til søknadinformasjon og –skjema for det utvidede kulturprogrammet hos NORLA (frist 15.05) får dere her

Se vedlagt presentasjon av Frankfurt 2019 for mer informasjon.

Om du ønsker mer info kan du kontakte Magnus Michelseni fagavdeling for kunst og kulturutvikling hos Bergen Kommune: Magnus.Michelsen@bergen.kommune.no

Siste nytt