The business

The business

The Business

Presentert i samarbeid med Platearbeiderforeningen

Denne seansen tar for seg grunnleggende, men viktige helhetstrekk i delen av musikkbransjen som dreier seg rundt låtskriver og produsent-virket. Da særlig med et fokus på rettigheter tar panelet for seg situasjoner unge, men også erfarne låtskriver, artister og produsenter fort kan havne i utenfor studioet. Panelet har mye ekspertise innen rettigheter, publishing og jus og vil innledningsvis legge frem tips og triks en bør følge for å slippe juridiske utfordringer rundt sitt kreative virke.

Vesentlige spørsmål vil her være hvordan en kan sikre sine rettigheter når en samarbeider med andre; ente det er et tredjeparts selskap eller andre låtskrivere og produsenter.

Panelet består av:

Jan Espen Storo (TONO)
Morten Møller (GRAMO)
Kai Robøle (Waterfall, Musikkforleggerne)
Stine Helén Pettersen (Advokat i Bing Hodneland)
Mike Hartung (Propeller Music Division, Platearbeiderforeningen)

Sted: Litteraturhuset i Bergen, Alver
Tid: Onsdag 13. februar 10.00 – 13.00
Pris: Gratis
Servering: Kaffe, te, frukt

 

Jan Espen Storo

 

Morten Møller
Morten Møller jobber innen medlemsservice i Gramo. Han har vært kontakt for nye og etablerte musikere, artister og plateselskap siden 1992 og hjelper deg også hvis du trenger ISRC-kode.

 

Mike Hartung (moderator)
Mike Hartung er en av grunnleggerne av Propeller Music Division hvor han jobber innen miksing, mastring og produksjon.
Han er opprinnelig fra Los Angeles, men har siden han kom til Norge i 1996 vært kreditert på 14 spellemannspriser.
Når Mike ikke sitter i studio jobber han mye for å styrke feltet sitt gjennom sitt verv som styreleder i Platearbeiderforeningen.
Stine Helén Pettersen
Stine Helén Pettersen er advokat og partner i selskapet Bing Hodneland.
Hun bistår særlig virksomheter og aktører innenfor medie-, film- og musikkbransjen, i spørsmål om immaterialrett, medierett, markedsrett, kontraktsrett, arbeidsrett og personvern.
Pettersen har særlig kompetanse innenfor opphavsrett (musikk, film, tv og andre medier), varemerkerett og medierett, og har en mastergrad med spesialisering i underholdningsindustrien fra King’s College, University of London.

Kai Robøle
Styreleder for Musikkforleggerne. Han har gjennom sitt selskap Waterfall jobbet med alt fra musikkforlag, management, studio og plateselskap og slik over flere år opparbeidet seg et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk som sammen har vært med på å utvikle norsk musikk og sette denne på kartet. Blant artister og låtskrivere han har vært med på å forme er: Ina Wroldsen, Susanne Sundfør, Ida Jenshus, Ingrid Olava og Raga Rockers. Mottaker av TONOs formidlerpris i 2015.

 

 

Meld meg på!

Bookings are closed for this event.

Siste nytt