Skattemeldingsskurs for musikkbransjen (jubileumsversjon)

Skattemeldingsskurs for musikkbransjen (jubileumsversjon)

Onsdag 3. mai blir det kurs i skattemeldingen for alle aktører i musikkbransjen. Vi har hentet inn våre første kursholdere i temaet i anledning Braks 20-årsjubileum i 2017.

Et viktig kurs i 14 år

NB! Selvangivelse har skiftet navn til skattemelding. Se her for nye begreper fra skatteetaten.

Det er ikke uten grunn at Brak har arrangert selvangivelseskurs hver vår i 14 år: Det har vist seg å være et nyttig og enkelt kurs for alle som driver en form for næring innen musikkbransjen. Her får du god og gratis hjelp til det mange gruer seg til år etter år.

Kursholdere på jubileumsedition er Kristoffer Vassdal (PwC) og Ivar Peersen (Enslaved) som holdt et av de aller første kursene i selvangivelse for musikkbransjen for 14 år siden. Og siden den gang har tilsammen 1000 personer vært på selvangivelseskurs hos Brak. Enten én eller flere ganger.

Kursinnhold:

  • Krav til regnskap og bokføring
  • Hva skal i regnskapet – hva skal i skattemeldingen?
  • Fradragsrettigheter i regnskapet
  • Reiser – research, kombinasjonsreiser, inspirasjonstur
  • Kort om: Sosiale rettigheter, foreldrepenger, sykepenger, forsikringer, nav og pensjon
  • Beregning av skatt
  • Hvordan fylle ut og levere næringsoppgaven
  • Åndsverk/kunst og moms

Det vil være anledning for spørsmål underveis og etterpå.

Dette kurset er et ekstremt nyttig kurs for alle som driver en form for næring innen musikkbransjen. Uka etter kan du få individuell rådgivning når vi har skattemeldingshjelp på Brak-kontoret.

Om kursholderne

Kristoffer Vassdal har ansvar for PwC’s regnskapssatsning i region Vest. Han grunnla Vassdal & Eriksen Regnskapsbyrå i 1998 som kjøpt opp av PwC høsten 2012. Gjennom disse årene har han lang å bred erfaring med kultur- og musikkbransjen.

Ivar Peersen er komponist, gitarist og driver Enslaved fra dag til dag. Med Peersen Production AS tilbyr han rådgivning for kulturbedrifter, produserer konserter/festivaler, m.m. Han står bak By Norse AS, som arrangerer events internasjonalt, og By Norse Music – som er selskapets plateselskap.

Påmelding

Dato: Onsdag 3. mai
Tidspunkt: 17.00 – 21.00
Sted: Grand Hotel Terminus (v/Jernbanestasjonen – se i kart)
Påmelding: Gratis for alle Brak-medlemmer

Meld meg på!

Bookings are closed for this event.

Siste nytt