Skattemeldingshjelp på Brak-kontoret

Få hjelp til innlevering av skattemeldingen på Brak-kontoret! Kom innom når du vil mellom 14.00 og 18.00 og bli så lenge du vil. Her får du hjelp av autoriserte regnskapsførere i PwC, Ivar Peersen (Enslaved/Peersen Productions/By Norse) oss i Brak-administrasjonen og kan bruke dagen på å få plottet inn riktige tall i altinn og levert selvangivelsen. For alle selvstendig næringsdrivende innen musikkfeltet.

Trenger du hjelp til å fylle ut næringsoppgaven?

Dette er en unik mulighet til å få individuell rådgivning og svar på dine spørsmål! I tillegg til oss i Brak-administrasjonen kommer Ivar Peersen (Enslaved/Peersen Production AS) og Kristoffer Vassdal (PwC) for å hjelpe nettopp deg med å levere næringsoppgaven.

Husk egen data

Alt du trenger er å ta med er en data og bilag!

Individuell rådgivning

Dette er individuell rådgiving til din selvangivelse og er en oppfølging til selvangivelseskurset 3. mai. Du trenger ikke å være her fra begynnelse til slutt, du kan komme til våre kontorer en gang i dette tidsrommet.

NB: Les om og meld deg også på selvangivelseskurs onsdag 3. mai.

Møt opp

Selvangivelsehjelp er gratis og krever ingen påmelding. Møt opp på Brak-kontoret når du vil mellom klokka 14 og 18, onsdag 10. mai.

Siste nytt