Recens Paper – Elise By Olsen

Recens Paper - Elise By Olsen

Elise By Olsen er gründer og redaktør for ungdomsmagasinet Recens. I forbindelse med lanseringsfest av 5. utgave av Recens Paper, inviterer Olsen til et foredrag og panelsamtale, lørdag 1. april.

Recens Paper

Elise By Olsen forteller om Recens Paper denne lørdagsformiddagen.

Elise By Olsen fra Recens Paper kommer til å fortelle litt om hennes perspektiver basert på egne erfaringer, og tar med seg Kristoffer Cezinando (Cezinando) og Ingebrigt Ryland Røyrane (Vibbefanger/Hester V75) for en samtale om ulike aspekter ved det å selv fremstille sitt kunsteriske virke for publikum.

En yngre generasjon er stadig mer bevisst på en større helhet og tilpasser sitt arbeid til ulike kommunikasjonsplattformer. Unge kreatører kvitter seg med flest mulig ledd innenfor den kreative prosessen, og en slags DIY mentalitet er forestående. Man har en digital kompetanse som er en styrke og et verktøy som unge i dag kan bruke til å nå publikum. Et viktig verktøy som gjør disse mer uavhengige av andre apparater er sosiale medier, men er man avhengig av å skape sin egen plattform for å bli hørt? Hvordan få unge til å satse på egne kulturprosjekter? Hva er fremtiden i den kreative bransjen?

Lanseringsfest av Recens Paper #5.

Kvelden før blir det lanseringsfest av Recens 5.

Dato: 01.04.2017
Tid: 14:00 – 16:00 (mulig det er ferdig tidligere)
Sted: Bergen Offentlige Bibliotek (Audiotoriet i underetasjen)

Åpent for alle

Siste nytt