Playlist pitching – Digital promotering i streaming

Playlist pitching - Digital promotering i streaming

Hvordan fungerer spillelister i Spotify? Hvor mye streams får artister fra spillelister? Hvordan går artister frem for å komme inn i spillelister? Jon Erik Skahjem fra Bandrec i Trondheim har mye kunnskap om temaet og på dette kurset får du vite det du trenger for få musikken din ut til nye lyttere via tjenester som Spotify, Deezer og Apple. Dette er kurset for deg som har eller skal gi ut musikk.

På ‘playlist pitching’-kurset får du en innføring i hvordan du selv kan skape resultat med egne utgivelser. Dette er en todelt workshop hvor deltakere kan stille spørsmål og dele erfaringer med hverandre underveis.

I første del av kurset blir kursholder og deltakere introdusert slik at kurset best mulig retter seg etter kursdeltakerene sin eksisterende kunnskap og behov. Her går vi gjennom ‘Playlist pitching’ og hva dette betyr. Vi ser på spotify og hvordan de har bygget opp sin tjeneste. Hvordan kan usignerte artister bruke Spotify som arbeidsverkøty og kanal for å nå ut til sine lyttere? Deltakere får lære mer om hvordan man lager en god promoplan for utgivelse hos Spotify. Hvordan kan Facebook, Instagram, Twitter skape mer treff til artistprofil i Spotify? Og hva mer enn streams kan økt trafikk i artistprofil gi artist?

I andre del av kurset skal deltakere lage en promoplan for egne utgivelser. Deltakere som ikke skal gi ut musikk i nær fremtid jobber med det samme, men de kan pitche sine tidligere utgivelser til “backkatalog lister” som det finnes masse av i Spotify.  Det er en fin måte å bygge opp en artist før en ny utgivelse.

Se her for mer info om Bandrec

Kurset krever påmelding og har plass til 15 deltakere. 

Tid: Tirsdag 24. april 16.00-20.00
Sted: Brak sine kontor, USF Verftet
Kursholder: John Erik Skahjem (Bandrec)
NB. Ta med egen data

Meld meg på!

This event is fully booked.

Siste nytt