Mailchimp og Squarespace

Har du lyst til å lære med om mailchimp og squarespace, men ikke kommet skikkelig i gang? Da er dette et perfekt kurs for deg! Alt du trenger er å ta med deg en data, vi serverer kaffe og frukt.

Mailchimp

Vi starter med innføring i nyhetsbrev (Mailchimp). Vi får besøk av Mads Hatlevik i Bergen Jazzforum som er en erfaren mailchimp entusiast. Mads går gjennom alt fra hvordan bygge en kundebase og selge flere billetter til hvordan du best kan fortelle dine mest trofaste tilhengere at din nye merch er i nettbutikken.

Squarespace

Vi fortsetter med en innføring i å bygge enkle nettsider. Jørgen S. Avsnes har etterhvert mye erfaring med Squarespace, og er blant annet mannen bak Vill Vill Vest sine nettsider. Alt du trenger er å ta med deg data og du vil få en innføring i hvordan du enkelt kan lage en nettside til dine behov.

Du trenger ikke være med på begge deler

Om du kun vil lære om Mailchimp eller omvendt er det selvfølgelig helt i orden å være med på en av delene. Hver bolk tar ca halvannen time.

Tid og sted

Tid: 14:00 – 17:30
Sted: Brak-kontoret, USF Verftet

 

Meld meg på!

Meld deg inn om du ikke allerede er medlem. Medlemmets e-postadresse er den til artisten, bandet eller aktøren du er tilknyttet. (Kan være samme som din egen e-post).

Siste nytt