Her finner du artister, arrangører og øvrige bransjeaktører fra Hordaland og Sogn og Fjordane

Camilla North

Camilla North

Mitt navn er Camilla og jeg er 27 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Bergen og har to yngre brødre. Da jeg var 7 år gammel begynte jeg å lære meg piano og sang i kor. Musikk visste seg deretter å bli min lidenskap. Jeg begynte på musikklinjen så snart jeg var ferdig på ungdomsskolen og dro rett til England som 19 åring for å studere musikk etter videregående. I England gikk jeg på et universitet som het Bath Spa University. Der tok jeg en utøvende grad i sang og videre en Master i låtskriving noe jeg foreløpig er den eneste nordmann som har. Etter at jeg kom tilbake til Norge i Oktober 2008 har jeg jobbet som lærervikar og hatt artist oppdrag ved siden av. I fjor tok jeg en praktisk pedagogisk utdannelse i utøvende musikk ved Griegakademiet i Bergen og er nå lektor i musikk.

Jeg har nylig startet et eget kurs i sang og låtskriving. Jeg har foreløpig ikke sett noen lignende kurs andre steder og tror det er stor interesse for kurset. Det er lange ventelister på sang i Kulturskolen og om man går der så får man ofte en klassisk pedagog. Jeg har både klassisk og rytmisk utdanning og kan derfor gi ungdom en undervisning som også passer for de som ønsker å synge rock, pop, jazz osv. I tillegg så underviser jeg i låtskriving. Planen med kurset er at ungdommene skal få samarbeide om å lage sanger, innspillinger og konserter. Dette er derfor også en sjanse for de yngre til å skape seg et nettverk med andre som har interesser som dem selv.

Jeg jobber ellers som artist og tar gjerne imot oppdrag.

Når det gjelder meg som person så er jeg utadvent, positiv og veldig glad i det jeg driver med så jeg håper at jeg skal få til denne arbeids ideen.