Filtrer på tags

Brak x Music Norway inviterer til introduksjon til Tyskland med Jonas Vebner

Brak x Music Norway inviterer til introduksjon til Tyskland med Jonas Vebner

Introduksjon til Tyskland med Jonas Vebner

Tyskland er det tredje største markedet globalt – og markedet er åpent for skandinavisk/norsk musikk. Landet har et stabilt live-marked, betaler forholdsvis bra honorarer og er et bra utgangspunkt for turné i resten av Sentral-Europa. Ikke gå glipp av Jonas Vebner sin introduksjon til Tyskland førstkommende fredag kl 13.00!

Jonas Vebner har jobbet i Music Norway i 10 år, og er sjef for det sentraleuropeiske kontoret til Music Norway i Berlin. Fra Berlin holder Jonas i en vid portefølje av ulike prosjekter samarbeid med norske og internasjonale partnere, og med Tyskland som det prioriterte markedet. Fra kontoret i Berlin jobber Jonas aktivt ute i feltet og opparbeidet seg viktig lokalkompetane, riktig nettverk og nødvendig taus kunnskap. Dette videreformidles tilbake til norsk bransje gjennom kurs, presentasjoner, rapporter og individuell rådgivning.

I tillegg til å være ansvarlig for det sentraleuropeiske markedet, bruker Jonas en del tid på å utvikle nye programsatsinger og prosjekter for Music Norway. Fra det nordiske eksportinitiativet Ja Ja Ja Music, som per i dag omfatter showcase-kvelder i London og Berlin. Til Fram Marked Musikk, et ledelse- og forretningsutviklingsprogram for norske eksportselskaper som løp over 18 måneder.

De seneste årene har Jonas hatt ansvaret for Music Norway sin aktivitet og strategi på music/tech og har sammen med Slush Music og STHLM Music City i 2017 startet opp Nordic Music Tech. Jonas vil først gi et generelt innblikk i det tyske markedet fungerer, og deretter ta for seg en norsk artistcase om hvordan en kan etablere seg i det tyske markedet.

Dato: 6. april
Tidspunkt: 13.00-15.00
Sted:
USF Verftet, 2. etasje
(Gå inn hoveddøren på USF, forbi Røkeriet og opp trappen).

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Velkommen!

Siste nytt