Filtrer på tags

BRAK SIN KURSHØST

BRAK SIN KURSHØST

Brak er tilbake på kontoret og selvom vi for tiden jobber mye med konferanseprogrammet til Vill Vill Vest, er vi godt igang med planlegging av høstens kurs. Les mer om høstens nye satsninger under!

Før sommeren sendte vi ut en spørreundersøkelse hvor vi spurte hva våre medlemmer kunne tenke seg av kurs denne høsten, og vi fikk mange gode innspill! Den heldige vinner av Vill Vill Vest delegatpass er Julie Wilhelmine Helgaas, ses på konferansen!

Årets første kurs går av stabelen 4. september og er en quick guide til hvordan du enkelt kan føre ditt regnskap i Fiken. Les mer her

Vi gleder oss også over å presentere “Do it yourself”-dagen lørdag 17. november: En dag hvor du kan lære deg alt du trenger for å starte og lykkes med din artistkarriere: Merkevarebygging, markedsføring, sosiale medier, nettsider, management, booking, sync, kontrakter, streaming. Vi gir deg muligheten til å høre fra de fremste ekspertene på området! Hold deg oppdatert og meld deg på her!

Vi følger opp DIY dagen med en DIY 2 som vi kjører på vårparten. DIY 2 er en kontordag hvor vi går i dybden på de administrative og økonomiske sidene av å drive et eget foretak. Dagen vil arrangeres i god tid til alle søknadsfrister, selvangivelser og rapporteringer. VI går gjennom budsjett, regnskap,  rapportering og skattemelding for å nevne noe. Ingen som har deltatt på dette arrangementet trenger frykte 31.mai og skattemelding noensinne igjen.

I tillegg til disse to dagene vil kjøre mange spennende kurs, foredrag og seminarer gjennom høsten og våren. Den 27. november inviterer vi til «Hadde jeg bare visst dette i forkant.. Et foredrag om turneplanlegging, turnéledelse og artist-advance» i regi Musikkutstyrsordningen. Meld deg på her.

Følg med videre for flere kurs innen konsertproduksjon, søknadsskriving, hvordan drive plateselskap, produksjonskurs, publishing, supervising, booking, promotering i sosiale medier, streaming og introduksjon til ulike musikkmarked.

Vi ser frem til en spennende høst og minner dere om at dere alltid kan sende e-post både med spørsmål og innspill til brak@brak.no

Hilsen Vegard, Elise, Joar og Hanne!

Siste nytt