Filtrer på tags

Brak presenterer: Pre-prod med mentor (søknadsfrist 6. juni)

Brak presenterer: Pre-prod med mentor (søknadsfrist 6. juni)

Hvis du skal utmerke deg nasjonalt og internasjonalt er det avgjørende å levere gode konserter. Du øver på låtene i øvingslokalet, men hvis du skal gjøre konserter som gir inntrykk må du øve på en scene - og få tilbakemeldinger på hva som funker.

Nå får tre utvalgte band og artister muligheten til å gjøre en pre-prod på USF Verftet - i tillegg finner vi en mentor som kan guide dere gjennom dagen og gi hjelp og tilbakemeldinger.

Relaterte artikler

Utlysning av pre-prod med mentor

Dette er en unik mulighet for band og artister til å få videreutviklet live-uttrykket. Tre utvalgte søkere får tilgang til Røkeriet på USF Verftet en hel dag sammen med en håndplukket mentor.

Her har dere mulighet til å perfeksjonere ders live-uttrykk enten dere trenger å bli tryggere sammen på scenen, få de nye låtene til å sitte perfekt, øve inn settet sammen med de nye folkene dere skal bruke på lyd og lys, finne den riktige sounden eller legge en plan for hvordan dere kan kommunisere bedre med publikum gjennom hele konserten.

Hva får du?

  • Tilgang til scenen Røkeriet på USF Verftet en hel dag i august/september (mulig å finne dato i juli om dere trenger før en sommerfestival)
  • Veiledning underveis av håndplukket mentor tilpasset deres behov og sjanger
  • Ved behov: Oppfølging og rådgivning i etterkant

Krav til søkere

  • Artist eller band med minimum to medlemmer på scenen
  • Dere har egen lydtekniker som blir med dere på pre-prod
  • Ha et tydelig mål om hvilken del av deres live-show dere vil forbedre
  • Ha et ønske om å satse enda mer nasjonalt eller internasjonalt det kommende året
  • Være Brak-medlem med adresse i Hordaland eller Sogn og Fjordane

Søknadsfrist

Søknadsfrist: 6. juni

Søknadene vil bli vurdert av en uavhengig jury og få tilbakemelding innen 23. juni. Dato for pre-prod og valg av mentor avtales enkeltvis og vil tilpasses deres behov.

Bakgrunn

Da Kygo ble tildelt Eksportprisen valgte han å gi stipendet på 100 000,- med tittelen «Det var her det hele begynte» til Brak. Med utgangspunkt i dette stipendet arrangerte vi en fagdag om musikk og merkevarebygging i Bergen i lørdag 25. mars 2017 og vil tilbyr nå Pre-prod for tre artister med ambisjoner på et internasjonalt marked.

 

Foto: Jarle H. Moe. Motiv: 9 grader nord. Sted: Røkeriet, USF Verftet

Relaterte artikler

Siste nytt