Filtrer på tags

Brak 20 års jubileum – USF Verftet 27. april

Brak 20 års jubileum - USF Verftet 27. april

I anledning Brak sitt 20-årsjubileum lager vi en helaften i Røkeriet på USF Verftet torsdag 27. april med 10 eksklusive opptredener, fest og gøy!

Relaterte artikler

Konserter og plate

For å markere 20 år i musikkmiljøet arrangerer vi konsert på USF Verftet, hvor 10 utvalgte artister fra Hordaland og Sogn og Fjordane tolker en sentral låt fra de siste 20 årene. Disse skal vi også gi ut en jubileumsplate, og du kan forhåndskjøpe vinyl via crowdfunding. Her kan man også kjøpe pakker med billetter og merch. Les mer om det her:  fnd.uz/brak .

Kjøp billett her


Artistene som skal tolke låter denne kvelden er 9 Grader Nord, Enslaved, Kjartan Lauritzen, KMF, MK’s Marvellous Medicine, Real Ones, Strings & Timpani med Mari Kvien Brunvoll, The Megaphonic Thrift, Verdensrommet og Vilde Tuv. Vi kan allerede røpe at sistnevnte skal fremføre sin versjon av Datarock sin “Fa-Fa-Fa”.

Det lokale musikkmiljøet har vært i en rivende utvikling de siste 20 årene og vi ser fram til å markere dette med en storslått festkveld for hele musikkmiljøet og publikum! Dette skal bli en kveld for og med alle de musikerne, arrangørene, selskapene og enkeltpersonene som har bidratt til miljøet gjennom årene.
Vel møtt! Vi gleder oss.

Dør åpner: 19.00 – 01.00
Billettpris: 200,- ordinær / 160,- for medlemmer i Brak
Aldersgrense: 18 år

 

I anledning jubileet presenterer vi også to bolker i det offisielle konferanseprogrammet under by:Larm torsdag 2. mars. Les mer her

Relaterte artikler

Siste nytt