Filtrer på tags

Borealis søker komponister til andre runde av sitt mentorprogram!

Borealis søker komponister til andre runde av sitt mentorprogram!

Borealis Ung Komponist er en del av Borealis’ engasjement for å oppmuntre til nye musikalske opplevelser og konserter i Bergen.

Borealis søker komponister for andre runde av sitt mentorprogram!

 

Det ettårige programmet Borealis Ung Komponist skal holdes for andre gang. Fire komponister inviteres til å delta i et mentorprogram av et års varighet, og som ender med en konsert på Borealis. Programmet er rettet mot komponister i alle aldre, fra et bredt musikkfelt, som er i startfasen av deres karriere. Programmet kan prioritere søkere med tilknytning til Vestlandet.

Prosjektet har som mål å oppmuntre til bredere diskusjon om og formidling av komponisters arbeid på Vestlandet. Det vil også utfordre deltakerne til å tenke utenfor de etablerte musikalske normene. Borealis arbeider aktivt for lik kjønnsrepresentasjon i alle prosjekter, og oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke uansett kjønn og alder.

Det blir holdt 5 samlinger av 2-3 dagers varighet, som alle inneholder workshops og møter med mentorene, samt prøver med kvartetten. Programmet løper fra august 2018 til mars 2019, hvor verkene vil ha premiere på Borealis 2019. Det planlegges deretter å ta verk fra begge disse runder av BUK på turné i regionen.

Søknadsfrist er 14. juni 2018
Søknader sendes til post@borealisfestival.no. Spørsmål kan rettes til gaby@borealisfestival.no

Fullstendig utlysning kan du lese her.

Siste nytt