Filtrer på tags

Påmeldingen til Bergen Songs 2017 er åpnet!

Påmeldingen til Bergen Songs 2017 er åpnet!

I dag åpner påmeldingen til den årlige låtskrivercampen Bergen Songs, som er en del av Brak sin satsing på produsenter og låtskrivere. Campen vil vare fra 19-21. april.

Relaterte artikler

Bergen Songs er en låtskrivercamp som ble arrangert første gang i april 2016 i regi av Brak. Bergen Songs er en arena hvor nye og etablerte låtskrivere og produsenter bygger kompetanse og nettverk som de kan utnytte til fremtidige prosjekter og karriere. Fjorårets camp var en stor suksess hvor det ble produsert og skrevet 22 låter på 3 dager.

Årets camp

I år vil campen bli avholdt 19-21 april. Påmeldingen starter tirsdag 31. januar og lukker den fredag 10. mars kl. 13:00.

Deltagerne blir valgt ut ved åpen påmelding på www.bergensongs.no. Vi inviterer også deltagere som sørger for at campen holder ett høyt nivå, ca. 40 deltagere totalt. Campen skal være på USF Verftet og Lydriket Studio. Vi inviterer nasjonale og internasjonale produsenter, A&R’s og forleggere til å delta på campen.

Bergen Songs skal inspirere og utvikle låtskrivere og produsenter slik at de kommer nærmere sitt mål, enten det er verdensherredømme eller lokal helt i bygden.

Deltagelse

For å delta på låtskrivercampen må du være tilgjengelig under hele campen 19-21 april (10:00 – 22:00) Deltagerene må betale en egenandel på 1000,- som dekker deltagelse på camp, lunsj og middag alle dagene, samt en avslutningsfest på fredagen.

Påmelding

Påmelding Bergen Songs

Bergen Songs relaterte kurs

I forkant av campen og gjennom året, vil Brak arrangere masterklasser, møteplasser og kurs innen låtskriving for alle våre medlemmer. Disse vil være åpne for alle, uavhengig av nivå, og øke kunnskap og innsikt i samarbeid om låtskriving i studio.

Ett av disse kursene vil avholdes allerede 18. februar.
Masterclass for produsenter på Duper Studio

Relaterte artikler

Siste nytt